Elä ja koe turnausviikko
C Moren seurassa!

Helsinki Cupin nimikumppani C More etsii taas kummijoukkuetta tulevan kesän turnaukseen. Tänä vuonna joukkueen ottaa suojelukseensa C Moren jalkapallon studiolähetysten asiantuntijatiimistä tuttu Petri Pasanen, entinen Suomen A-maajoukkueen kapteeni ja luottopakki, jolla on myös pitkä ura Euroopan huippuseuroista, kuten Ajaxista ja Werder Bremenistä. Nyt Pasanen on valmis myös jakamaan oppejaan jalkapallon uudelle sukupolvelle.

”Olisi mahtavaa saada kummijoukkueeksi sellainen joukkue, jonka kauden kohokohta on Helsinki Cup. Se on niin odotettu tapahtuma varsinkin pelaajien keskuudessa. Olen itsekin aikanaan pelannut juniorina Helsinki Cupissa, joten tiedän mitä turnaus futarille merkitsee”, Pasanen kertoo innostuneena.

”Jalkapallon rikkaus on se, että sitä voi pelata niin monella tapaa ja saada onnistumisen kokemuksia. Haluaisin auttaa kummijoukkuetta oivaltamaan näitä erilaisia tapoja onnistua ja nauttia pelaamisesta”, hän jatkaa.

C More tarjoaa kummijoukkueelle treenipaketin, sisältäen lämmittelypaidat, juomapullot ja pallot. Lisäksi C Moren jalkapalloasiantuntija Petri Pasanen opastaa joukkuetta harjoituksissa ennen turnausta. Joukkueen matkaa kohti Helsinki Cupia seurataan myös C Moren studiolähetyksissä.

Miten toimit? Kerro meille lyhyesti, miksi juuri sinun joukkueesi pitäisi olla C Moren kummijoukkue Helsinki Cupissa. C More arpoo joukkueista yhden voittajan, joka kerrotaan 5. toukokuuta C Moren Mestareiden liigan lähetyksessä ja C Moren sometileillä. Lisäksi olemme yhteydessä voittajajoukkueeseen. Kummijoukkuehakuun pääset tästä!

Lisää aiheesta

14.06.2019
Kesän 2019 otteluohjelma on julkaistu

Katso oman joukkueen peliohjelma! Lue lisää

97

Kumppanit

Ollaan yhteydessä

Yhteystiedot

Helsinki Cup toimisto

Urheilukatu 5, 00250 Helsinki
Sähköposti: helsinkicup@helsinkicup.fi
Int.tel: +358 40 640 8750

Tilaa uutiskirje