FC Siili G15

Ensi kesänä FC Siilin G15 joukkue tulee pelaamaan toista kertaa Helsinki Cupiin. Viime kesän ensikertalaisjoukkue kertoi turnausreissun olleen ’’The Best Thing Ever’’, pelkästään positiivinen.

Onko joukkueenne ollut aiemmin Helsinki Cupissa – jos joo/ei, mikä vetää teidät ensi kesäksi Helsinkiin?


Pikaäänestyksellä joukkue päätti, että reissu tullaan tekemään uudelleen ensi vuonna. Riparikesä hieman hankaloittaa suunnitelmia, mutta kun turnaus on lyöty lukkoon, helpottaa se kesän riparien valintaa.

Ison porukan kanssa matkustaminen junalla sekä Helsingin julkisten liikenteen käyttö oli aivan uutta tytöille. Tulopäivän aikataulut saivat tytöt juoksemaan ensimmäisiin peleihin, mutta kova työ palkittiin turnauksen lopuksi ja he pääsivätkin juhlistamaan Helsinki Cupin voittoa ja nostamaan pyttyä Helsingin Olympiastadionille. Joukkueen unohtumaton fiilis kesästä oli vertaansa vailla! Me-henki näkyy ja kuuluu siilinjärveläisellä joukkueella.

Mitä odotatte turnaukselta?

’’Turnaukselta odotetaan uusia vastustajia, hyviä, reiluja ja tiukkoja pelejä ja hienoa ison kv-turnauksen atmosfääriä. Kansainväliset  joukkueet olisivat vastustajina erityisen tervetulleita’’, kertoo FC Siilin joukkueenjohtaja Raimo Hyart.

”Tuleva kesä tulee olemaan tämänhetkisen joukkueen viimeinen yhteinen turnaus -09 ikäluokalla. Hauskaa joukkue tulee siis pitämään Helsinkiin ja ME-henkeä ylläpitämään. Siinä yhteydessä tietysti tullaan pelaamaan kaikkensa kuhunkin peliin antaen.’’

Terveisiä muille joukkueille, jotka osallistuvat kesän 2024 turnaukseen


’’Pelataan sulassa sovussa ajatellen, että futis yhdistää meitä, vaikka yksittäisessä pelissä ollaan vastakkain ja täysillä pelataan. Toivottavasti uusia futisystävyyksiä syntyy taas yli seurarajojen. Meidät löytää somekanavilta ja meihin voi ottaa yhteyttä.’’ Hyart vinkkaa ja lähettää terveisiä muille joukkueille.

FC Siilin taival on hieno esimerkki siitä, kun lähdetään tekemään yhdessä joukkueena. Kannustetaan toisiamme, vietetään aikaa yhdessä ja hiotaan joukkueen yhteishenkeä niin, että se näkyy niin kentällä kuin kentän ulkopuolella. Yhdessä voitetaan, yhdessä hävitään, yhdessä iloitaan tai murehditaan.

On mahtavaa, että FC Siilin joukkue on ensi kesänä mukana turnauksessa! Helsinki Cup toivottaa teidät tervetulleiksi nauttimaan Helsingin mahtavasta turnauksesta.

Tervetuloa mukaan kokemaan elämyksellinen kesä 2024!

Lisätiedot:

Lotta Peitsi Turnauspäällikkö

Helsinki Cup

+358 40 576 8336, lotta.peitsi@helsinkicup.fi

www.helsinkicup.fi  

FC Siili ensimmäisessä ottelussa Helsinki Cupissa 2023

Partners

Let’s stay in touch!

Contact Info

Helsinki Cup Office

Urheilukatu 5, 00250 Helsinki
E-mail: helsinkicup@helsinkicup.fi
Int.tel: +358 40 640 8750

Subscribe newsletter

Helsinki Cup Tournament App!

Helsinki Cup application gives an access to the tournament benefits. Updated version available soon!